Xerrada sobre primers auxilis

Xerrada sobre primers auxilis

Data i hora

Dimecres, 6 de març del 2024

19:00 - 20:00

Ubicació

Casal de Cultura

Matadepera, Vallès Occidental, 08230

Contingut patrocinat

Descripció

L’impartirà en Perico Freixa.

La Regidoria de Salut Pública, a través del programa Escola de Salut ha programat pel 6 de març a les 7 de la tarda i al Casal de Cultura, una xerrada informativa que tractarà sobre primers auxilis: com comunicar dades a emergències, intervenir en casos d'ennuegaments, com prendre les constants, i primers auxilis, entre d’altres. Serà impartida per Perico Freixa, bomber voluntari de Matadepera que treballa en emergències sanitàries.

Les persones interessades a assistir-hi s'han d'inscriure trucant al 93 787 02 00 (extensió 177),  al 667 97 03 33 o a l'adreça [email protected]. En cas que hi hagués molta demanda, s'organitzaria una segona xerrada que tindria lloc el dilluns 18 de març.

A la imatge, Perico Freixa quan va ser rebut per l’alcalde Guillem Montagut a l’agost de l’any passat després de salvar la vida d’un nadó que s’ennuegava (Foto: Miquel Badia).

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Matadepera: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Matadepera pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Durada aproximada: 1 hora
Enllaç a l'esdeveniment:Xerrada sobre primers auxilis

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat