Xerrada i observació solar a l'entorn de l'exposició "Aquella llum d'entre muntanyes"

Xerrada i observació solar a l'entorn de l'exposició "Aquella llum d'entre muntanyes"

Data i hora

12:00 - 13:00

Ubicació

Alella

Alella, Maresme, 08328

Contingut patrocinat

Descripció

Hipnotitzades pel Sol, absortes per una llum cegadora que es fon entre les muntanyes. Existeix un misteri que s'amaga darrere l'astre, una aura boirosa que ha promogut múltiples visions i creences al llarg de la història. El Sol és un astre màgic, indòmit, un astre que designa l'inici i la fi, la claredat i la foscor. És la nostra estrella de referència, al voltant de la qual orbitem i la que ens possibilita la llum i, en conseqüència, la visió dels nostres entorns. Aquesta exposició parteix de diferents percepcions òptiques mediades pel Sol, experiències que han motivat especulacions i hipòtesis diverses, obrint una amalgama de narracions.

Eva Paià i Marina Ribot Pallicer

"Aquella llum d'entre muntanyes" està composta per un encadenament de tres projectes amb els que Albert Gironès ha estat treballant al llarg dels últims sis anys entre Mallorca, Catalunya, Alemanya, i Bòsnia i Hercegovina. "La teoria definitiva" (2018-2020), "Un rosari de despropòsits" (2020-2022) i "El miracle del Sol" (2022-2023). Un recull de fets meravellosos i dels relats que d'una manera o altra, intenten explicar-los.

Del 19 de gener al 3 de març de 2024.

en aquest enllaç.

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Alella: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Alella pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Durada aproximada: 1 hora

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat