‘Winnipeg, el vaixell de Neruda’

al

‘Winnipeg, el vaixell de Neruda’

Data i hora

Del 9 al 23 de gener del 2024

Consultar horaris

Ubicació

Teatre Poliorama

Barcelona, Barcelonès, 08001

Contingut patrocinat

Descripció

Pablo Neruda va organitzar la fugida de més de 2000 refugiats de la Guerra Civil Espanyola amb el vaixell Winnipeg per tal que poguessin marxar a Xile a la recerca d’una nova vida.

Neruda, nomenat pel govern xilè com a Cònsol Especial per a la Immigració Espanyola a França, i comptant a més amb la complicitat del llavors Ministre de Relacions Exteriors de Xile, Abraham Ortega, va dur a terme aquesta missió, que es va veure assolida quan el Winnipeg va arribar a Valparaíso el 3 de setembre de 1939.

El viatge del Winnipeg forma part de la història silenciada del nostre país. El risc que aquest silenci es converteixi en oblit o en tergiversació és cosa de tots.

Fitxa artística

Autoria: Laura Martel; Direcció: Norbert Martínez; Repartiment: Laia Alberch, Laura María González, Martí Salvat i Edu Tudela.

Espectacle en català i castellà.

Durada: 65 minuts.

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Barcelona: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Barcelona pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Enllaç a l'esdeveniment:‘Winnipeg, el vaixell de Neruda’

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat