Vocis - For Eyes to Hear

Data i hora

Dissabte, 3 de febrer del 2024

20:00 - 21:00

Ubicació

Mataró

Mataró, Maresme, 08301

Contingut patrocinat

Descripció

Dansa i veu

La veu viatja dins i fora dels confins del cos. Vibra i ressona en les cavitats sota les costelles i en les parets d'una cova. A través del moviment, cos i veu recorren l'espai per diferents camins, a diferents velocitats, descobrint tots els racons que habiten.

Vocis – For Eyes to Hear investiga com, a través del moviment de la veu i el cos, podem visitar tant els llocs que habitem com els que ens habiten. Per una banda, el lloc que habitem ara, aquesta cambra, les seves dimensions i formes, el temps present que hi transcorre i l'omple de vibració. I per altra, tots els llocs que ens habiten, records físics que el nostre cos i veu guarden, com una memòria. Un altre lloc i un altre temps; un gest de la mà heretat de l’àvia o el plor d'un infant que s'ha perdut. Llocs que podem invocar quan observem la relació física entre el cos i la veu i permetem que s’expressi deslliurada dels codis, la identitat i el pensament racional.

Vocis – For Eyes to Hear és una experiència immersiva que ens endinsa en un viatge poètic, visual i sonor. Una peça que convida al despertar d'una nova percepció.

Fitxa artística
Concepte i direcció: Carla Piris
Coreografia: Maria Garriga, Carlota Mas-beya, Roser Dresaire, Carla Piris
Intèrprets: Carlota Mas-beya, Maria Garriga, Roser Dresaire
Disseny i tècnic d’il·luminació: Laura Serena
Disseny sonor segona escena: Joan Cot
Assistència dramatúrgica: Alexandre Duran
Ajudanta so: Bernat Villà Martí
Fotografies: Nil Manrique i Clara Noè
Vídeo: Sebi Escarpenter

Durada: 25 minuts | Sessió no numerada

Hi haurà una segona exhibició al teatre Cafè Nou el diumenge 4 de febrer a les 19 h.

Preu

10 euros. Les entrades es podran adquirir al web www.entradesculturamataro.cat i a la Direcció de Cultura (C. de Sant Josep, 9) de dilluns a divendres de 9 a 14 h.

La recaptació de la taquilla va destinada íntegrament a la companyia.


Accessibilitat per persones amb mobilitat reduïda

Al teatre del Cafè Nou tenim 2 espais reservats per a espectadors amb cadira de rodes. Si voleu adquirir una d'aquestes entrades dirigiu-vos a les oficines de la direcció de Cultura (de dilluns a divendres de 9 a 14 h) o a la taquilla del mateix teatre des d’una hora abans de l’inici de la funció.

El Cafè Nou és un immoble construït l’any 1935 i catalogat com a bé cultural d'interès local (BCIL), gràcies al cofinançament amb el Programa Operatiu del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i la Diputació de Barcelona. L'any 2018 van començar les obres de reforma de l'equipament per albergar-hi un teatre, l'Oficina de Turisme i un bar-restaurant.

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Mataró: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Mataró pot oferir-te.

Mataró

Dissabte 3 de febrer del 2024

Tickets.svg

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Durada aproximada: 1 hora
Enllaç a l'esdeveniment:Vocis - For Eyes to Hear

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat