Visita guiada a l'exposició permanent del MTIV

Visita guiada a l'exposició permanent del MTIV

Data i hora

12:00 - 13:00

Ubicació

El Vapor - Museu Municipal - Museu del Treball i la Indústria Viva

Santa Perpètua de Mogoda, Vallès Occidental, 08130

Contingut patrocinat

Descripció

En motiu de la Festa Major d'Hivern de Santa Perpètua, el MTIV (Museu del Treball i la Indústria Viva) farà jornada de portes obertes del 2 de març fins al 10 de març.

A més, organitza una sèrie de visites guiades a les seves instal·lacions:

Visita a l'Exposició Permanent

  • Dijous 7 de març a les 12 h
  • Dissabte 9 de març a les 12 h

La visita a l'exposició permanent del MTIV té la voluntat de mostrar l'evolució del treball mitjançant un recorregut per la història de la humanitat. Amb l'objectiu d'aturar-se a reflexionar sobre el futur i sobre com els diferents canvis socials, econòmics i culturals han modificat, i modificaran, la nostra societat.

Visita Arquitectònica: Descobreix el Vapor Aranyó

  • Divendres 8 de març a les 12 h
  • Diumenge 10 de març a les 12 h

L'objectiu principal de l'activitat és donar a conèixer l'espai del Vapor Aranyó i actual seu del MTIV, així com transmetre el seu llegat al públic i difondre el coneixement sobre el patrimoni cultural, industrial i arquitectònic de Santa Perpètua, per tal de descobrir, així, els inicis de la industrialització al municipi, els orígens del Vapor Aranyó i el seu funcionament.

Us podeu apuntar a través del següent formulari:

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Santa Perpètua de Mogoda: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Santa Perpètua de Mogoda pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Durada aproximada: 1 hora

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat