VI Cicle de Cinema d’Esport de Cardedeu. L’Himalàia

Data i hora

Dissabte, 2 de desembre del 2023

19:00 - 20:00

Ubicació

Cinema Esbarjo

Cardedeu, Vallès Oriental, 08440

Contingut patrocinat

Descripció

DIJOUS 30 DE NOVEMBRE. 19h. 

DIVENDRES 1 DE DESEMBRE. 19h. 

CHHAUPADI. 88’. Versió original en castellà.

DISSABTE 2 DE DESEMBRE. 19h. 

LA VOZ DE IÑAKI. 32’. Versió original en castellà.

ANWAR. 61’. Versió original en castellà. 
Directora: Rosa García.
Argument: Alex Txikon es llença a una nova expedició hivernal al Manaslu. És la primera ascensió no contaminant, alimentada per panells solars. Amb aquest sistema sostenible, comença una labor solidària de la mà de la Fundació EKI. Alex va a conèixer la feina desenvolupada per la Fundació a Sierra Leona, on proporcionen sistemes d’energia solar que permeten l’autonomia energètica d’escoles i hospitals. Txikon proposa replicar aquesta idea a una escola molt especial a la vall Diamer, al Pakistan, unint dues cultures diferents, però al mateix temps iguals.

DIUMENGE 3 DE DESEMBRE. 19h.

POR TODAS. DESAFIANDO AL ANNAPURNA. 54’. Versió original en castellà. 
Director: Raúl Vaquero.
Argument: Produït per National Geographic, aquest film recull la vivència de Cecilia, Lorena, Begoña, Noelia i Silvia, totes elles supervivents de càncer, i que van pedalejar 300 km a gairebé 4.300 m d’altitud a la Vall de l’Annapurna entre les ciutats de Pokhara i el Mantang, capital del Regne Prohibit de Mustang, a l’Himàlaia nepalès.

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Cardedeu: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Cardedeu pot oferir-te.

VI Cicle de Cinema d’Esport de Cardedeu. L’Himalàia

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Durada aproximada: 1 hora

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat