Vermut literari: Joan Enric Barceló presenta: Morir sabent poques coses

Vermut literari: Joan Enric Barceló presenta: Morir sabent poques coses

Data i hora

Dissabte, 3 de febrer del 2024

12:00 - 13:00

Ubicació

Cardedeu

Cardedeu, Vallès Oriental, 08440

Contingut patrocinat

Descripció

Aquest dissabte, 3 de febrer a les 12 del migdia, el músic Joan Enric Barceló, que forma part del grup Els Amics de les Arts, serà als Vermuts Literaris per presentar el seu primer llibre Morir sabent poques coses (Periscopi).

El cicle és un projecte de la periodista Clara M. Clavell i compta amb el suport incondicional del Tarambana i la llibreria Compàs de Cardedeu.


El llibre és en un recull d’històries independents que s’enllacen entre elles. El patetisme, les situacions inversemblants i el retrat irònic de les misèries humanes més quotidianes hi són ben presents, juntament amb una mirada ben lúcida sobre temes com ara la mort, l’amor i el desamor, l’ego o la paternitat.

.

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Cardedeu: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Cardedeu pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Durada aproximada: 1 hora

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat