Un cel de plom

Un cel de plom

Data i hora

Dimarts, 12 de desembre del 2023

19:00 - 20:00

Ubicació

Cinema Edison

Granollers, Vallès Oriental, 08400

Contingut patrocinat

Descripció

Al 1945, amb l’alliberament dels camps nazis, Neus Català, jove republicana feminista, torna a França després d’haver estat empresonada per l’exèrcit alemany. Mentre recupera la seva vida en llibertat, rememora els fets viscuts un any abans, quan un grup de dones va sabotejar la fàbrica de producció de bales en la qual els nazis les feien treballar, a Txecoslovàquia. Van ser conegudes com El Comando de Gandules. Però la veritable resistència de Neus Català comença ara: la lluita per la memòria.

Direcció: Miquel Romans
Any d'estrena: 2023
Idioma: Català i alemany
Repartiment: Nausicaa Bonnín, Rachel Lascar, Iria del Río, Thomas Sauerteig, Daniel Horvath, Fernando Corral, Laura Conejero, Roger Batalla, Natascha Wiese, Joaquín Caserza
Durada: 100 minuts
Gènere: Drama biogràfic

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Granollers: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Granollers pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Durada aproximada: 1 hora
Enllaç a l'esdeveniment:Un cel de plom

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat