TROBADA PLAÇA DELS CONTES DE CARDEDEU

TROBADA PLAÇA DELS CONTES DE CARDEDEU

Data i hora

Divendres, 1 de desembre del 2023

17:00 - 18:00

Ubicació

Plaça dels Contes (Carrer Hospital i Teresa Oller)

Cardedeu, Vallès Oriental, 08440

Contingut patrocinat

Descripció

Divendres 1 de desembre ens trobem, a les 17 h, a la plaça dels Contes de Cardedeu. Una trobada en què tothom està convidat a contar en la seva llengua una història, una llegenda... de la seva terra o que recordi amb especial il·lusió. Una trobada que forma part del projecte "Compartint Cultures a través dels Contes" (CCC), per fer comunitat, per compartir la paraula, les històries, les cançons, els jocs... al carrer i sentir que tots formem part d'aquest entramat d'històries sonin amb l'accent que sonin.

Recordeu que aquest any tenim la nostra pròpia biblioteca, feta de llibres viatgers. La Carla Sánchez ens ha fet el dibuix de l'enganxina que portaran els nostres llibres perquè els puguem anar compartint i així, un cop llegit, en comptes de quedar-se a la prestatgeria de casa, pugui passar per altres ulls lectors.

Així que el dia 6 d'octubre, t'esperem a la plaça dels Contes (entre els carrers Hospital i Teresa Oller) i porta alguna història o cançó que vulguis compartir i algun llibre que vulguis deixar (te'n podràs endur un altre per a tu).

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Cardedeu: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Cardedeu pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Durada aproximada: 1 hora

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat