TROBADA A LA PLAÇA DELS CONTES

TROBADA A LA PLAÇA DELS CONTES

Data i hora

Dilluns, 6 de novembre del 2023

17:00 - 18:00

Ubicació

Plaça dels Contes (Carrer Hospital i Teresa Oller)

Cardedeu, Vallès Oriental, 08440

Contingut patrocinat

Descripció

Divendres 6 d'octubre, a les 17 h, arrenquem la tercera temporada de les trobades a la plaça dels Contes de Cardedeu. Una trobada en què tothom està convidat a contar en la seva llengua una història, una llegenda... de la seva terra o que recordi amb especial il·lusió. Una trobada que forma part del projecte "Compartint Cultures a través dels Contes" (CCC), per fer comunitat, per compartir la paraula, les històries, les cançons, els jocs... al carrer i sentir que tots formem part d'aquest entramat d'històries sonin amb l'accent que sonin.

Aquest any, a més a més, tenim la nostra pròpia biblioteca, feta de llibres viatgers. La Carla Sánchez ens ha fet el dibuix de l'enganxina que portaran els nostres llibres perquè els puguem anar compartint i així, un cop llegit, en comptes de quedar-se a la prestatgeria de casa, pugui passar per altres ulls lectors.

Així que el dia 6 d'octubre, t'esperem a la plaça dels Contes (entre els carrers Hospital i Teresa Oller) i porta alguna història o cançó que vulguis compartir i algun llibre que vulguis deixar (te'n podràs endur un altre per a tu).

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Cardedeu: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Cardedeu pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Durada aproximada: 1 hora
Enllaç a l'esdeveniment:TROBADA A LA PLAÇA DELS CONTES

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat