Tret de sortida!

Divendres, 22 de setembre del 2023

Aquest esdeveniment ha finalitzat

Tret de sortida!

Descripció

El proper divendres 22 de setembre, a les º12h presentarem el Servei de Joventut i la programació per aquest curs 2023-24. 

 

Els i les convidades -tècnics/es de l’ajuntament, i joves de postobligatoria del municipi- en primer lloc, podran descobrir i conèixer plegats a l’equip de Joventut i tots els seus programes i projectes.

Recentment el Servei de Joventut ha viscut molts canvis: nou Pla de Joventut, ampliació de l’equip de professionals, nova regidoria, etc… En aquest acte es pretén donar a conèixer el Servei amb l’objectiu de fer-ho més accessible a tota la ciutadania.

Tot seguit de l’acte, a l’13h, podrem gaudir junts de la festa dinamitzada del Tret de Sortida amb DJ!   la millor festa alternativa, amb bona música, bona dinamització, i amb moltes ganes de ballar i obrir el curs de la millor manera. 

Cal destacar, també, que durant el matí, previament al Tret de Sortida, es realitzarà una Comissió Tècnica del nou Pla Jove 2024-28, amb l’objectiu de treballar les línies estratègiques d’aquest. Novament, treballant plegats tècnics municipals i joves de +16 anys del municipi.

Us esperem a la 13h per donar el Tret de Sortida al curs 2023-24.

 

Hora

16:00 - 17:00

Localització

Nau B1