‘Tempo’

al

‘Tempo’

Data i hora

Del 2 al 14 de gener del 2024

Consultar horaris

Ubicació

Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment - Sala Ovidi Montllor

Barcelona, Barcelonès, 08001

Contingut patrocinat

Descripció

L’univers coreogràfic de Toni Mira torna a escena, però aquest cop de la mà de joves ballarins. A Tempo el coreògraf es proposa deixar-se contaminar per l’energia i per la manera d’entendre la dansa de les noves generacions de ballarins.

L’espectacle ens convida a connectar el cos amb la imaginació i la memòria, evocant vivències i situacions emocionals que tots hem sentit algun cop escoltant o ballant un bolero, un vals o una peça de jazz.

Fitxa artística

Direcció: Toni Mira; Ajudant direcció: Claire Ducreux; Coreografia: Toni Mira amb la col·laboració dels intèrprets; Intèrprets: Guillem Batlle, Laura Feliu, Vlat Ion, Xián Martínez, Júlia Miralles, Lila Ribera i Miriam Salvador.

Durada: 65 minuts.

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Barcelona: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Barcelona pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Enllaç a l'esdeveniment:‘Tempo’

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat