Taula de l'aigua

Taula de l'aigua

Data i hora

Divendres, 12 de gener del 2024

18:00 - 19:00

Ubicació

Centre Cívic La Fonteta

Sant Feliu de Codines, Vallès Oriental, 08182

Contingut patrocinat

Descripció

L'agreujament de la sequera que pateix Catalunya és cada vegada més sever i en el període 2021-2023 ja suma més de 36 mesos sense pluges. Per això és necessari que la ciutadania integrem en la nostra activitat diària la cultura de l’estalvi i l’adopció de consums sostenibles.

L'Ajuntament organitza la Taula de l'aigua, un acte en format de diverses ponències i obert a tota la ciutadania on s'explicarà la situació d'abastament d'aigua, les actuacions que es portaran a terme a Sant Feliu a curt, mig i llarg termini i també l'estat de la gestió de la sequera a nivell municipal, que a dia d'avui és d'excepcionalitat però amb un escenari d'emergència.

Aquest és el visor de la sequera https://aplicacions.aca.gencat.cat/visseq/estat-actual on es pot consultar la situació de cada municipi a través del mapa interactiu a les conques internes de Catalunya.

La situació d’abastament d’aigua segueix sent crítica i cal complementar amb aportacions externes de camions cisterna per cobrir la demanda. Podeu trobar la informació diària de la situació a www.santfeliudecodines.cat/temes/aigua

Un altre punt d'exposició a la Taula de l'aigua serà el projecte de connexió de Sant Feliu a la xarxa d'Aigües Ter-Llobregat (ATL) i els canvis en la tarifa de l'aigua a causa de la sequera i l'encariment del subministrament elèctric.

Tots aquests temes s'explicaran i es debatran amb vosaltres, codinencs i codinenques, el divendres 12 de gener, a les 18.00h, al Centre Cívic La Fonteta. Aquesta taula s'organitzarà cada trimestre per tal de facilitar tota la informació sobre la situació de l'aigua a Sant Feliu.

L'aigua és un recurs escàs i no cau del cel.

Us esperem a la Taula de l'aigua!

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Sant Feliu de Codines: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Sant Feliu de Codines pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Durada aproximada: 1 hora
Enllaç a l'esdeveniment:Taula de l'aigua

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat