Taller per a la gent gran: “Activa’t!”

Taller per a la gent gran: “Activa’t!”

Data i hora

Dijous, 7 de març del 2024

11:00 - 12:00

Ubicació

Casal de La Gent Gran / Oficines de Benestar Social

Matadepera, Vallès Occidental, 08230

Contingut patrocinat

Descripció

Taller organitzat per la Regidoria de Benestar Social.

La Regidoria de Benestar Social organitza per aquest mes de març un taller gratuït que porta per nom “Cuida’t!”, una activitat on s’explicarà el funcionament del nostre cos –i deel cervell en particular– i quins són els efectes de l’envelliment, posant a l'abast eines per detectar la diferència entre envelliment natural i malaltia, i ajudant a entendre la importància de portar una vida activa de cara a gaudir de més benestar en aquesta etapa de la vida. L’acte compta amb la col·laboració de Caixabank.

Tindrà lloc els dijous 7, 14, 21 de març i el 4 d'abril de 11 del matí a 1 del migdia al Casal de la Gent Gran. Per apuntar-se, truqueu al telèfon 93 787 17 69 o al mòbil 697 49 70 55.

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Matadepera: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Matadepera pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Durada aproximada: 1 hora

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat