Sortida ornitològica al Parc del Falgar

Sortida ornitològica al Parc del Falgar

Data i hora

Diumenge, 14 de gener del 2024

8:30 - 9:30

Ubicació

Museu de Granollers - Ciències Naturals

Granollers, Vallès Oriental, 08400

Contingut patrocinat

Descripció

Sortida guiada de descoberta dels ocells de l'entorn de Granollers, per a tots els públics, en un moment de l'any en el qual podem observar el màxim d'espècies hivernants, a banda de les sedentàries. Les condicions climàtiques de l'hivern requereixen més aportació calòrica i fan que els ocells es mantinguin actius durant més hores al llarg del dia. Si hi afegim que els arbres caducifolis estaran nus, les possibilitats de fer bones observacions augmenten molt.

La combinació d'ambients terrestres i aquàtics d'aquest parc afegeix més diversitat a les nostres observacions. Serà una bona oportunitat per a practicar l'ús de la guia de camp. El guia portarà un telescopi d'alta definició de 30 augments per tal d'intentar les millors observacions.

En acabar la sortida, farem la llista de les espècies observades. És un bon parc per a fer fotos dels ocells, no us oblideu la càmera si en teniu alguna amb l'òptica adequada. També explicarem com triar una bona guia de camp, i uns binocles adequats,per si algú no en té.

Punt de trobada: Davant del Parador Braseria, polígon industrial de Llerona. Coordenades, 41.642873, 2.291867. Ubicació google maps: https://maps.app.goo.gl/S6QMat4zVbpaLzdNA

Itinerari: Es farà la volta completa al parc. És un camí pla sense cap dificultat, amb una llargada total de prop de 2 km.

Ambients visitats: zona industrial, passeig fluvial i parc urbà amb arbres de ribera, prats, basses, riu Congost.

Material: És molt convenient portar binocles i guia de camp, si en teniu. Porteu guants.

Edat recomanada: A partir de 12 anys.

Guia: Francesc Jutglar, zoòleg i il·lustrador naturalista.

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Granollers: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Granollers pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Durada aproximada: 1 hora

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat