Sortida a la neu 2024

Sortida a la neu 2024

Data i hora

6:30 - 7:30

Ubicació

Alella

Alella, Maresme, 08328

Contingut patrocinat

Descripció

On? Anirem a la Masella i dormirem a l'Abrigall, un alberg a peu de pistes.

Quan? El dissabte dia 2 de març (6.30h am) sortirem de Can Lleonart direcció a l'estació
d'esquí. I tornarem el diumenge a mitja tarda (aprox. les 17.30h)

Què farem? Podrem esquiar o fer snow. Tindrem unes monitores de primera que ens faran un petit curs i ens acompanyaran perquè esquiem tot el dissabte i el matí del diumenge.

I ja està? Si amb això no en tens prou tindràs la opció d'esquiar a la nit (suplement de 12,50€), jugar a jocs de taula i viure una gran experiència.

Quines edats? Aquesta sortida està pensada per adolescents i joves d'entre 16 anys (cursant 4rt de la ESO) fins a joves de 30 anys.

Quanta gent pot venir? La sortida està ideada per 40 persones, les places s'atorgaran per ordre d'inscripció. I es farà si n'hi han 20 d'inscrites! Espavila que les places volen!

Què val tot això?

240,5€ amb material inclòs.

195,5€ sense material (perquè ja el tens).

Què inclou? El transport d'anada i tornada, el forfait i assegurança pels dos dies, curs amb monitores professionals, allotjament i pensió completa (sopar de dissabte i l'esmorzar i dinar de diumenge).

Què no inclou? L'esmorzar i el dinar del dissabte.

On i quan em puc inscriure? Has d'omplir aquest formulari i venir a entregar la documentació requerida a l'Àgora.

Hi ha ? Si, sempre pots venir a l'espai Àgora i preguntar-nos tots els dubtes que tinguis. Cada tarda de 16.00h a 20.00h o pots trucar-nos!

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Alella: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Alella pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Durada aproximada: 1 hora
Enllaç a l'esdeveniment:Sortida a la neu 2024

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat