Mataró

Dissabte 3 de febrer del 2024

Tickets.svg

Sala de Síntesi del Museu Arxiu de Santa Maria

Data i hora

Dissabte, 3 de febrer del 2024

10:30 - 11:30

Ubicació

Mataró

Mataró, Maresme, 08301

Contingut patrocinat

Descripció

Activitat emmarcada dins dels actes de celebració de La Candelera 2024.

La Sala de Síntesi del Museu exposa les peces més importants que conserva la parròquia de Santa Maria, des del Gòtic tardà i el Barroc fins al Modernisme. Hi destaquen la imatge d’alabastre de la Mare de Déu (segle XV), la talla policromada de de la Mare de Déu jacent (segle XVI), la custòdia principal de Santa Maria (segle XVIII), el tabernacle del Roser (segle XVII), escultures d’Antoni Riera i Carles Moretó, el bàcul del bisbe Mas i el Calvari atribuït a Ramon Amadeu (segle XVIII).

Les peces exposades contribueixen a explicar la història de la parròquia de Santa Maria, vinculada a la història de la ciutat, des del primer document conegut (1008) fins als nostres dies.

Aforament limitat. Cal inscripció prèvia a l’Oficina Municipal de Turisme, per telèfon (93 758 26 98) o bé per correu electrònic ().

Si queden places, la inscripció també es podrà fer al Museu Arxiu de Santa Maria el mateix dissabte.

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Mataró: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Mataró pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Durada aproximada: 1 hora

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat