Quan parles fas màgia. Exposició

Quan parles fas màgia. Exposició

Data i hora

9:00 - 10:00

Ubicació

Les Escoles Velles

Sant Esteve de Palautordera, Vallès Oriental, 08461

Contingut patrocinat

Descripció

Us animem a assistir a l’exposició "Quan parles fas màgia", la qual forma part d’una campanya del Voluntariat per la llengua (VxL) que vol animar les persones a afegir-se a aquest programa d’enriquiment lingüístic, cultural i personal que no ha parat de créixer des de la seva creació, el 2003. I ho vol fer a partir de la metàfora de la màgia.

"Quan parles fas màgia" focalitza l’atenció en un aspecte clau del programa: la capacitat per fer créixer el català a través de la conversa i transformar la vida de les persones que hi participen a partir de la llengua.

Activitat organitzada per la Secretaria de Política Lingüística i Centre de Normalització Lingüística del Vallès Oriental, juntament amb l'Ajuntament de Sant Esteve de Palautodera i en col·laboració amb la Taula de Cultura

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Sant Esteve de Palautordera: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Sant Esteve de Palautordera pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Durada aproximada: 1 hora
Enllaç a l'esdeveniment:Quan parles fas màgia. Exposició

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat