Presentació del llibre 'La Barcelona de Pilar Aymerich'

Presentació del llibre 'La Barcelona de Pilar Aymerich'

Data i hora

Dijous, 21 de desembre del 2023

Consultar horaris

Ubicació

El Born Centre de Cultura i Memòria - Sala Moragues

Barcelona, Barcelonès, 08001

Contingut patrocinat

Descripció

L’Ajuntament de Barcelona i l’editorial Comanegra publiquen La Barcelona de Pilar Aymerich, amb textos i fotografies de Pilar Aymerich, ànima i memòria de la ciutat de Barcelona.

La publicació del llibre, que coincideix amb el 80è aniversari de l’autora, representa l’obra definitiva d’una fotògrafa que ha marcat la història del país. Les seves fotografies, per si soles, ens han ajudat a explicar i recordar les lluites socials entre finals dels anys seixanta i els vuitanta, amb l’epicentre a Barcelona. Aquest llibre no només aporta la mostra més important mai editada de les seves fotografies (algunes d’icòniques, altres d’inèdites) sinó que ens obre la porta, gràcies als textos de la mateixa autora, a les emocions i motivacions que acostumen a quedar amagades darrere la càmera.

La presentació del llibre tindrà lloc el dijous 21 de desembre, a les 18.00 h, a la Sala Moragues d’El Born Centre de Cultura i Memòria.

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Barcelona: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Barcelona pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat