‘Plàncton’

al

‘Plàncton’

Data i hora

Del 2 al 14 de gener del 2024

Consultar horaris

Ubicació

Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment - Sala Pina Bausch

Barcelona, Barcelonès, 08001

Contingut patrocinat

Descripció

A partir del concepte del plàncton, microorganismes imprescindibles per a l’existència del planeta, Plàncton vol posar en relleu la idea que les coses petites són fonamentals per a la vida.

L’espectacle proposa endinsar-nos a través del cos i el moviment en un món on tot és possible, on les petites coses agafen una gran rellevància. A Plàncton també ens preguntarem per la nostra relació com a humans amb els essers diminuts que habiten sota l’aigua.

Fitxa artística

Projecte Col·lectiu: Big Bouncers; Direcció i creació: Anna Rubirola; Creació i interpretació: Ursa Sekirnik, Mireia de Querol, Elena Lalucat-Ariadna Grau; Assistènciadirecció: Elena Laluca; Assistència en la dramatúrgia: Carlota Grau; Música original: Oriol Roca.

Durada: 45 minuts.

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Barcelona: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Barcelona pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Enllaç a l'esdeveniment:‘Plàncton’

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat