Parlem d'educació. Cafès temàtics. Rebequeries: educar amb límits i amor

Parlem d'educació. Cafès temàtics. Rebequeries: educar amb límits i amor

Data i hora

Divendres, 1 de març del 2024

15:00 - 16:00

Ubicació

Alella

Alella, Maresme, 08328

Contingut patrocinat

Descripció

Parlarem sobre les rebequeries i sobre com acompanyar-les de manera respectuosa en allò que necessita el nostre fill/a en aquesta etapa evolutiva. Incidirem sobre l'emoció de la ràbia, una emoció potent que sovint ens genera molts dubtes sobre cóm actuar. En aquesta xerrada reflexionarem sobre els límits i les diferents maneres d'acompanyar la ràbia infantil de manera respectuosa. Alhora, parlarem de la necessitat d'acompanyar-nos a nosaltres mateixos davant les rebequeries dels nostres fills/es.

L'activitat es fa presencial i és oberta a totes les famílies del municipi amb infants de 0 a 3 anys. És gratuïta però cal inscripció prèvia enviant un email a serveipsicopedagogia@gmail.com

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Alella: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Alella pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Durada aproximada: 1 hora

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat