Nova sessió d’’El documental del mes’

Nova sessió d’’El documental del mes’

Data i hora

Dimarts, 9 de gener del 2024

19:00 - 20:00

Ubicació

Auditori de l'Escola de Música Frederic Mompou

Matadepera, Vallès Occidental, 08230

Contingut patrocinat

Descripció

Es projectarà ‘Alis’ a l’Escola de Música.

La Regidoria de Cultura continua la novena temporada d’"El Documental del Mes", una prolongació del festival DocsBarcelona que ofereix cada mes un documental de procedència internacional, en versió original, subtitulada en català, i amb entrada gratuïta. La sessió del mes de gener tindrà lloc el dimarts 9 a les 7 de la tarda, on sempre, a l'auditori de l'Escola Municipal de Música Frederic Mompou.

El film a projectar és “Alis” (Clare Weiskopf i Nicolas van Hemelryck, 2022). Un grup d'adolescents colombianes que viuen en una casa d'acollida de Bogotà reben la invitació de tancar els ulls i imaginar la vida d'una companya fictícia anomenada Alis. L'exercici comença com un joc innocent, però a mesura que la ficció pren forma es va barrejant amb la realitat, s’acaba generant un espai des del qual les adolescents poden sortir d'elles mateixes i veure's des d'una perspectiva diferent.

L’entrada és de franc, però cal fer reservar prèvia a Entrapolis, l’enllaç del qual trobareu en aquesta mateixa pàgina. També es pot veure la sessió online enviant un correu a [email protected]

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Matadepera: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Matadepera pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Durada aproximada: 1 hora

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat