Nova sessió d’’El documental del mes’

Nova sessió d’’El documental del mes’

Data i hora

Dimarts, 5 de març del 2024

19:00 - 20:00

Ubicació

Auditori de l'Escola de Música Frederic Mompou

Matadepera, Vallès Occidental, 08230

Contingut patrocinat

Descripció

Es projectarà a l'Auditori de l’Escola de Música.

La Regidoria de Cultura continua la novena temporada d’"El Documental del Mes", una prolongació del festival DocsBarcelona que ofereix cada mes un documental de procedència internacional, en versió original, subtitulada en català, i amb entrada gratuïta. La sessió del mes de març tindrà lloc el dimarts 5 a les 7 de la tarda, on sempre, a l'auditori de l'Escola Municipal de Música Frederic Mompou.

Serà amb "Petita escola" (Lydie Wisshaupt-Claudel, 2023). Marie i Juliette van deixar l'ensenyament tradicional per obrir al cor de Brussel·les la “Petite École”, acollint nens que no han anat mai a l'escola, sovint en situació d'exili. Els ofereixen espai i temps, allunyats dels processos d'aprenentatge acadèmic formal, per ser o tornar a ser infants, abans d'enfrontar-se a una institució escolar.

L’entrada és de franc, però cal fer reservar prèvia a Entrapolis, l’enllaç del qual trobareu en aquesta mateixa pàgina. També es pot veure la sessió online enviant un correu a [email protected]

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Matadepera: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Matadepera pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Durada aproximada: 1 hora

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat