‘Natura o cultura?’

al

‘Natura o cultura?’

Data i hora

Del 19 de desembre del 2023 al 25 de maig del 2025

Consultar horaris

Ubicació

Museu de Ciències Naturals de Barcelona - Centre Martorell d’Exposicions

Barcelona, Barcelonès, 08001

Contingut patrocinat

Descripció

A partir d’un recorregut històric local i global pels museus d’història natural, des dels gabinets de curiositats fins a moderns museus de ciències naturals, Natura o cultura? proposa una reflexió sobre la relació dels éssers humans i la natura.

La mostra, produïda pel Museu de Ciències Naturals de Barcelona, compta amb col·leccions emblemàtiques del Museu com l’esquelet de l’Avi, un elefant que va ser l’estrella del Zoo molt abans que el Floquet de neu, o un diorama dels dos últims falcons que van viure al campanar de Santa Maria del Pi, per posar dos exemples.

L’exposició no pretén només ensenyar col·leccions sinó generar preguntes sobre quin paper han de jugar les col·leccions i els museus de ciències naturals del futur i quins són els reptes socials i climàtics que han d’afrontar.

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Barcelona: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Barcelona pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

Acaba en 11 mesos
Enllaç a l'esdeveniment:‘Natura o cultura?’

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat