‘Miró-Picasso’

al

‘Miró-Picasso’

Data i hora

Del 20 de octubre del 2023 al 25 de febrer del 2024

Consultar horaris

Ubicació

Museu Picasso

Barcelona, Barcelonès, 08001

Contingut patrocinat

Descripció

Miró-Picasso aborda des de diferents angles les afinitats artístiques de Joan Miró i Pablo Picasso, amb el teló de fons de l’amistat compartida al llarg de cinquanta anys.

És un projecte conjunt i únic del Museu Picasso de Barcelona i de la Fundació Joan Miró que tindrà lloc de manera simultània a les dues institucions, fins al 25 de febrer de 2024.

L’exposició s’organitza al voltant de sis grans eixos cronològics i temàtics i aplega un conjunt de més de 250 obres provinents de col·leccions públiques i privades d’arreu del món, amb l’objectiu de mostrar, un al costat de l’altre, dos artistes que van transformar amb veu pròpia i una intensitat plàstica sense precedents l’art del segle XX.

l web del Museu Picasso i de la Fundació Miró.

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Barcelona: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Barcelona pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Enllaç a l'esdeveniment:‘Miró-Picasso’

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat