Matilda. Cineclub familiar

Matilda. Cineclub familiar

Data i hora

Dissabte, 13 de gener del 2024

18:00 - 19:00

Ubicació

Teatre Pare Casals

Sant Esteve de Palautordera, Vallès Oriental, 08461

Contingut patrocinat

Descripció

Matilda és una noia molt desperta, cosa que deixa tanmateix els seus pares totalment indiferents, sobretot el seu pare qui s'enriqueix revenent carcasses de cotxes trucats. Amb 6 anys i mig, Matilda és finalment enviada a l'escola. Però la directora, una antiga campiona olímpica, no aprecia gaire la canalla. Ràpidament, la gran intel·ligència de Matilda es desenvolupa de manera constant: un misteriós poder li apareix. Aquest poder, la telecinesi (pot desplaçar coses amb el pensament), li permet llavors elaborar un pla per treure's de sobre la directora amb la finalitat que l'escola sigui més tranquil·la.  

Recomanada + 7 anys - Durada 90” 


Es poden reservar les entrades a 2€ en aquest enllaç d’entrapolis

A tenir en compte:

  • No està permès beure i/o menjar dins el Teatre
  • Obertura de portes 15 minuts abans de l’inici de l’espectacle, vingueu amb temps per fer el control d’accés sense presses i ordenadament.
  • Imprescindible presentar l’entrada en digital o en paper per accedir al Teatre; millor tingueu les entrades preparades i agilitzar l’accés.
  • Nenes i nens majors de 3 anys cal que reservin entrada.

Organitza: .

Col·laboren: Ajuntament de St. Esteve de Palautordera, Taula de Cultura de St Esteve de Palautordera, Cine Club Sant Esteve

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Sant Esteve de Palautordera: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Sant Esteve de Palautordera pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Durada aproximada: 1 hora
Enllaç a l'esdeveniment:Matilda. Cineclub familiar

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat