L’univers de J.A. Bayona

L’univers de J.A. Bayona

Data i hora

Divendres, 8 de desembre del 2023

Consultar horaris

Ubicació

Gran Teatre del Liceu

Barcelona, Barcelonès, 08001

Contingut patrocinat

Descripció

L’univers cinematogràfic del prestigiós director de cinema Juan Antonio Bayona, conegut mundialment per les seves espectaculars produccions, s’apodera de la Sala Gran del Liceu el divendres 8 de desembre.

La música prendrà vida amb l' Orquestra Simfònica del Vallès, sota la batuta del reconegut mestre Fernando Velázquez, qui també firma les composicions de El orfanato, Lo imposible i Un monstruo viene a verme.

El cèlebre compositor Michael Giacchino és l’autor de les memorables bandes sonores de Jurassic World: el regne caigut i La sociedad de la nieve. El Cor Madrigal de Barcelona també participarà en la interpretació de la partitura de Jurassic World: el regne caigut.

i entrades.

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Barcelona: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Barcelona pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Enllaç a l'esdeveniment:L’univers de J.A. Bayona

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat