LLEGIM EL TEATRE: "Papers de Guerra"

LLEGIM EL TEATRE: "Papers de Guerra"

Data i hora

Dimecres, 6 de març del 2024

18:00 - 19:00

Ubicació

Biblioteca Marc de Vilalba

Cardedeu, Vallès Oriental, 08440

Contingut patrocinat

Descripció

Trobada amb els protagonistes, Josep i Jordi Castells i Planas i la co-directora de l’espectacle Rita Molina Vallicrosa

Trobada amb els protagonistes, Josep i Jordi Castells i Planas i la co-directora de l’espectacle Rita Molina Vallicrosa, condueix la trobada Ricard Ginjaume pel context històric i Carme Homs pel context literari.

Els germans Castells ens ajudaran a entendre la càrrega emocional que van sentir en obrir la caixa que contenia un gruix important de cartes escrites pel seu pare en Pepe Castells i Pubill i dirigides a la família. Aquesta correspondència s’origina des del front de lluita durant la Guerra Civil Espanyola. Passar aquesta història a l’escenari a partir de la idea del nét, en Lluc Castells ens diu que l’ombra de les guerres perdura durant generacions i ens cal posar-li veu. La direcció de Pau Vinyals i la Rita Molina Vallicrosa que ens acompanyarà en aquesta trobada ens descobrirà la seva lectura personal fent homentage a tots els que han hagut de silenciar les seves històries de guerra.

Recordeu que l’espectacle serà al Teatre Auditori de Cardedeu el dissabte 9 de març de 2024 amb dues sessions, la primera a les 17.30 h. i la segona sessió a les 20.30 h.

 


Aquesta activitat forma part del programa ARTS 360º – Activitats per viure l’espectacle més enllà. És el conjunt d’activitats al voltant de l’experiència de veure l’espectacle: una tertúlia, una classe magistral, un taller participatiu, un col·loqui post-funció. Un punt de trobada i aproximació a l’obra.

Activitats gratuïtes i obertes.

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Cardedeu: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Cardedeu pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Durada aproximada: 1 hora
Enllaç a l'esdeveniment:LLEGIM EL TEATRE: "Papers de Guerra"

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat