Teatre Can Rajoler

Diumenge 15 de octubre del 2023

Tickets.svg

Libres de Las Migas

Data i hora

Diumenge, 15 de octubre del 2023

18:30 - 19:30

Ubicació

Teatre Can Rajoler

Parets del Vallès, Vallès Oriental, 08150

Contingut patrocinat

Descripció

Libres

de Las Migas

Quatre dones músiques, guerreres i viatgeres reneixen i es reinventen, una vegada i una altra. Són elles, inconfusibles, úniques: Són LAS MIGAS

Un quartet camaleònic que s’atreveixen amb tots els colors i estils, i amb el qual han recorregut ja gairebé mig món. El seu flamenc és clar, és modern, és comprensible per a un públic molt ampli que les segueix des de moltíssims racons del planeta.

Tornen nues d’ànima a donar tot el que tenen, a crear noves emocions i a convidar els oients a un viatge per mil llocs i sentiments que esclaten amb cadascuna de les noves cançons. Cançons que fan olor de mar, de terra, d’aire i de foc, d’amors lliures, d’esperança i de dones fortes.

Guanyadores del Latin Grammy 2022 i Premi de la Música Independent (MIN) 2023 al Millor Àlbum Flamenc pel seu treball Libres.

La premsa ha dit:

És el seu treball més lluminós, alegre i arriscat, (...) on mostra el costat mes punyent de l’amor i de la vida, un homenatge a la força de la dona, a la naturalesa, a la llibertat.” EscenaMusic.cat

Durada: 1 h 15 min

Idioma: castellà

Preus: 24-20-18

https://espectacles.parets.cat

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Parets del Vallès: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Parets del Vallès pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Durada aproximada: 1 hora
Enllaç a l'esdeveniment:Libres de Las Migas

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat