L'hora artròpode

L'hora artròpode

Data i hora

Divendres, 12 de gener del 2024

18:30 - 19:30

Ubicació

Museu de Granollers - Ciències Naturals

Granollers, Vallès Oriental, 08400

Contingut patrocinat

Descripció

Antigament aquesta activitat es deia Insectes, aranyes i crancs a les vostres mans.

Tots els divendres a les 18.30 h. Divendres 26 de gener a les 17.30 i 18.30 h.

T'agraden les bestioles? Sabies que els artròpodes conformen el grup més nombrós del regne animal? Són un conjunt fascinant que han sabut adaptar-se a tota mena d'ambients. Contempla'ls i descobreix alguns dels secrets de la seva vida en aquesta activitat amb invertebrats vius.

Des dels insectes fulla que es mimetitzen amb el medi a vistosos i lluents escarabats. Des dels mansos milpeus als enèrgics saltamartins. Has vist mai una taràntula? I un escorpí? Aquests i molt més a l'hora artròpode! I si t'atreveixes, podràs sentir el seu tacte.

L'objectiu de l'activitat és apropar aquests fantàstics invertebrats al públic, sensibilitzar i fer caure falsos mites. Aquest taller pot ser especialment útil per a aquells que sentin certa aprensió envers aquest grup d'animals. I per aquells més inquiets, una bonica oportunitat de sentir-los ben a prop.

I RESERVES

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Granollers: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Granollers pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Durada aproximada: 1 hora
Enllaç a l'esdeveniment:L'hora artròpode

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat