‘Lali Symon’

al

‘Lali Symon’

Data i hora

Del 6 de desembre del 2023 al 7 de gener del 2024

Consultar horaris

Ubicació

Teatre Romea

Barcelona, Barcelonès, 08001

Contingut patrocinat

Descripció

Sinopsi

Lali és una monologuista reconeguda i estimada pel seu públic. Els seus xous, divertits, irònics, i també punyents, delecten els espectadors i les espectadores als teatres i també a la televisió. El que ningú no coneix és la seva autèntica personalitat, ni la vida privada de l’estrella, Lali Symon.

Quan s’apaguen els focus i abandona l’espai "públic" dels seus monòlegs, es transforma en una altra persona (o podríem dir en un altre “personatge”?) i manté una relació especial i molt intensa amb dues dones decisives per a la seva vida "privada": la seva mare i la seva filla, a les quals sempre ha mantingut al marge de la seva professió.

A partir d’aquí, la comèdia i la tragèdia s’alternen en tots dos espais, el públic i el privat, amb vasos cada vegada més comunicants. I la ficció i la realitat acaben encreuant-se de manera gairebé indeslligable.

Fitxa artística

Autoria i direcció: Sergi Belbel; Repartiment: Emma Vilarasau, Mont Plans, Júlia Bonjoch.

Espectacle en català.

Durada: 115 minuts.

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Barcelona: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Barcelona pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Enllaç a l'esdeveniment:‘Lali Symon’

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat