‘L’alegria que passa’

al

‘L’alegria que passa’

Data i hora

Del 9 de desembre del 2023 al 28 de gener del 2024

Consultar horaris

Ubicació

Teatre Poliorama

Barcelona, Barcelonès, 08001

Contingut patrocinat

Descripció

L’alegria que passa és un espectacle de Dagoll Dagom basat en l’obra de Santiago Rusiñol.

Sinopsi

Un poble gris, monòton i industrial veu trencada la seva rutina amb l'arribada d'un gran espectacle musical. La companyia ha estat contractada per l'alcalde. El seu fill, que és a punt de casar-se, s'enamora de la gran estrella Zaira i vol fugir amb ella lluny del poble gris. Però ella, en canvi, desitjaria quedar-se a viure al poble i portar una vida tranquil·la.

Fitxa artística

Una idea d’Anna Rosa Cisquella, a partir de l’obra de Santiago Rusiñol. Un espectacle de Dagoll Dagom. Text i direcció d’escena: Marc Rosich; Música i direcció musical: Andreu Gallén; Direcció coreogràfica: Ariadna Peya; Dramatúrgia: Anna Rosa Cisquella, Andreu Gallén, Ariadna Peya i Marc Rosich; Lletres: Marc Rosich i Andreu Gallén; La companyia: Mariona Castillo, Cisco Cruz, Guillem Fole, Júlia Genís, Eloi Gómez, Àngels Gonyalons, Pol Guimerà, Pau Oliver, Guillem Ripoll.

Espectacle en català.

Durada: 1 hora i 40 minuts.

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Barcelona: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Barcelona pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Enllaç a l'esdeveniment:‘L’alegria que passa’

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat