La Petita OnCodines Trail

La Petita OnCodines Trail

Data i hora

9:00 - 10:00

Ubicació

Sortida: Sant Feliu de Codines

Sant Feliu de Codines, Vallès Oriental, 08182

Contingut patrocinat

Descripció

És un repte solidari infantil per equips per a infants entre 7 i 15 anys, amb un format molt semblant a l’OnCodines Trail. La Petita OnCodines és inclusiva i accessible.

Cal inscriuripció d'equipts de fins a 4 participants, 2 dels quals han d’estar sempre en marxa, i de 5 o 6 participants amb un mínim 3 en marxa. 

 

RECORREGUT: sortida de Sant Feliu, després Sant Quirze i arribada a Sant Feliu, format curt 20 km i llarg 25 km, que estarà dividit en etapes d’entre 2 i 5 km.

SOLIDARI: Caldrà que cada equip recapti donatius a favor de les mateixes Fundacions de l’OnCodines Trail. Cada equip aportarà allò que hagi recaptat, sense que hi hagi un mínim.

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Sant Feliu de Codines: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Sant Feliu de Codines pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Durada aproximada: 1 hora
Enllaç a l'esdeveniment:La Petita OnCodines Trail

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat