Mataró

Dissabte 3 de febrer del 2024

Tickets.svg

La nit a Cabanelles

Data i hora

Dissabte, 3 de febrer del 2024

18:30 - 19:30

Ubicació

Mataró

Mataró, Maresme, 08301

Contingut patrocinat

Descripció

Volem que el públic gaudeixi d’un espectacle únic, dissenyat exclusivament per aquest espai, amb el format de visita teatralitzada. La Llar Cabanelles és un espai ple de vivències i anècdotes, perquè ha acollit a milers de persones al llarg de més d’un segle d’història

En aquesta versió nocturna, La nit a Cabanelles, les visites tindran un component especial: la foscor, el silenci, i la curiositat per descobrir les històries que l’edifici amaga. El públic viurà un viatge sensorial, una experiència singular de teatre immersiu. Un viatge que ens transportarà al passat, des de la inauguració de Cabanelles l’any 1874, fins al seu tancament, l’any 2000.

La visita teatralitzada a la Llar Cabanelles pretén ser una experiència íntima, de petit format, és per això que l’aforament serà reduït, amb un màxim de 20 persones per sessió.

Amb l’objectiu de garantir l’accés a tothom qui vulgui gaudir d’aquesta proposta teatral, s’oferirà una entrada amb dues opcions de preus: 8 € o 12 €. Això permetrà un accés més equitatiu, segons les necessitats i situació socioeconòmica de cadascú.

Entrada general (a partir dels 12 anys): 12 €
Entrada reduïda (necessitats econòmiques especials): 8 €

*L'espectacle nocturn La nit a Cabanelles no està recomanat per a menors de 12 anys.

*Els menors d’edat hauran d’entrar amb un tutor legal o adult autoritzat.

Accessibilitat: La visita es desenvolupa tant a la planta baixa com a la primera planta de l’edifici. Per accedir a la primera planta, s’han de pujar escales. En aquests moments, l’edifici no compta amb un ascensor operatiu. 

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Mataró: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Mataró pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Durada aproximada: 1 hora
Enllaç a l'esdeveniment:La nit a Cabanelles

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat