‘La gallina dels ous d’or’

al

‘La gallina dels ous d’or’

Data i hora

Del 13 de gener al 18 de febrer del 2024

Consultar horaris

Ubicació

Jove Teatre Regina

Barcelona, Barcelonès, 08001

Contingut patrocinat

Descripció

Sinopsi

En un galliner, hi arriba la Natuk, una pingüí que ha vingut del Pol Sud per a intentar descobrir per què la seva casa de gel ha començat a fondre’s sense motiu aparent. Els animals del galliner ja saben la resposta: és cosa dels humans. I a tall d’exemple, li expliquen a la pingüí l’antiga faula d’una gallina que ponia pels seus amos un ou d’or cada dia. I de com l’avarícia per tenir més i més riquesa va dur als amos a obrir la gallina per treure-li de dins la màquina que fabricava els ous. Però a dins, no hi tenia cap màquina. Era com totes les gallines. I es van quedar sense ous i sense gallina….

I què hi té a veure la faula amb el problema del pingüí? Doncs que la terra és la nostra gallina dels ous d’or. Això vol dir que la casa del pingüí també desapareixerà?

Espectacle en català.

Durada: 60 minuts.

Edat recomanada: a partir de 3 anys.

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Barcelona: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Barcelona pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Enllaç a l'esdeveniment:‘La gallina dels ous d’or’

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat