‘La forma de les coses’

al

‘La forma de les coses’

Data i hora

Del 14 de desembre del 2023 al 28 de gener del 2024

Consultar horaris

Ubicació

Sala Versus Glòries

Barcelona, Barcelonès, 08001

Contingut patrocinat

Descripció

Sinopsi

Quant series capaç de canviar per amor? Fins a quin punt podries trair la vida que has portat fins avui, els teus principis i, inclús, els teus amics? I d’altra banda, què és art? Què fa que una peça sigui considerada art i una altra, no? Quina frontera hi ha entre la genialitat i la presa de pèl? Tot s’hi val en nom de l’art en majúscules? Fins i tot l’abús?

Aquests son els dilemes morals que Labute posa damunt la taula amb la seva faula, en què la influència magnètica de l’Evelyn sobre el mal·leable Adam farà trontollar-ho tot al seu voltant.

Però mentre neix el nou Adam, els seus amics de tota la vida, la dolça Jenny i el bàsic Phil, no acaben de veure amb bons ulls la transformació.

Sota l’aparença d’una comèdia de parelles, Labute ha preparat un artefacte perquè, entre rialla i rialla, ens enduem més d’una reflexió.

Fitxa artística

Autoria: Neil Labute; Traducció: Marc Rosich; Direcció: Marc Rosich; Repartiment: Jordi Andújar, Francesc Marginet, Laura Porta i Rafaela Rivas.

Espectacle en català.

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Barcelona: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Barcelona pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Enllaç a l'esdeveniment:‘La forma de les coses’

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat