‘La festa’

al

‘La festa’

Data i hora

Del 15 de novembre al 3 de desembre del 2023

Consultar horaris

Ubicació

Teatre Nacional de Catalunya - Sala Tallers

Barcelona, Barcelonès, 08001

Contingut patrocinat

Descripció

Festa, eufòria, ball, excessos i sexe. Un grup d’adolescents intenta digerir tot el que ha viscut en la darrera festa per decidir com encararan la propera festa que se celebrarà aquesta nit al teatre.

Quatre històries extretes d’entrevistes reals fetes a adolescents formen el punt de partida d’una peça coral sobre les seqüeles del consum massiu de la pornografia des de molt joves i com crea una eròtica de la violència, la cosificació de les dones i una insatisfacció profunda difícil de confessar.

Fitxa artística

Autoria: Daniela Feixas; Direcció: Ricard Soler Mallol; Dramatúrgia: Daniela Feixas i Ricard Soler Mallol; Intèrprets: Laura Gaja, Eloi Jaume, Abril Julien, Júlia Mascort, Ravina Raventós, Biel Rossell.

Espectacle en català.

Durada: 1 hora.

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Barcelona: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Barcelona pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Enllaç a l'esdeveniment:‘La festa’

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat