El Vapor Arañó

Dimarts 2 de gener del 2024

Tickets.svg

La Central dels Reis

Data i hora

Dimarts, 2 de gener del 2024

17:00 - 18:00

Ubicació

El Vapor Arañó

Santa Perpètua de Mogoda, Vallès Occidental, 08130

Contingut patrocinat

Descripció

2, 3 i 4 de gener de 17 a 20 hores.

EL VAPOR REIAL

Compra d'entrades el mateix dia al Vapor

Recorregut interior a través dels espais de l'antiga fàbrica del Vapor Aranyó. Els infants podran conèixer de ben a prop els ajudants de Ses Majestats els Reis d'Orient.  Els dies previs a la cavalcada estan ben enfeinats ultimant els preparatius perquè la nit mes màgica de l'any surti rodona. La Caramel i en Carbó estan ben perduts...pobres! Han de preparar llaminadures i han perdut una de les receptes més importants, la del carbó de sucre! On estarà aquesta recepta? Ajudeu-los a trobar-la!

EL PARC DE LA CENTRAL

A l'espai exterior del Vapor i amb entrada lliure, hi trobareu Pessics de Llum, una proposta per compartir en família a càrrec de . Diferents espais us esperen per preparar-vos pel dia més desitjat de l'any: la Cavalcada de Ses Majestats els Reis d'Orient!

Entre les activitats que s’hi poden trobar hi ha un espai amb les bústies reials per tal de fer arribar la carta als Reis o les mateixes carrosses amb les quals els Reis faran la cavalcada per la ciutat. A més, els infants podran crear el seu kit de benvinguda a la zona de manualitats i a la carpa de comunicació podran parlar directament amb un dels tres reis.

L’espai també comptarà amb els Dancing Robots, un espectacle itinerant en què dos robots articulats actuen com a patges reials i dinamitzen l’espai amb balls i música. Per arrodonir la proposta, la Central del Reis també compta amb una zona de Food trucks per berenar en família.

Organitza: Regidoria de Cultura

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Santa Perpètua de Mogoda: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Santa Perpètua de Mogoda pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Durada aproximada: 1 hora
Enllaç a l'esdeveniment:La Central dels Reis

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat