Argentona

Divendres 1 de març del 2024

Tickets.svg

Jornada Portes obertes centres d'educació infantil, primària i secundària - ESCOLA SANT MIQUEL DEL CROS

Data i hora

Divendres, 1 de març del 2024

9:15 - 10:15

Ubicació

Argentona

Argentona, Maresme, 08310

Contingut patrocinat

Descripció

Els centres d'educació infantil, primària i secundària d'Argentona han programat diverses sessions entre finals de febrer i principis de març de 2024 perquè les famílies puguin conèixer els seus projectes educatius i les seves instal·lacions.

La regidoria d'Educació de l'Ajuntament d'Argentona, d'acord amb les direccions dels centres, ha donat a conèixer el cicle de jornades de portes obertes a les escoles d'educació infantil i primària, i de l'Institut d'Argentona, que s'organitza anualment previ al període de preinscripció escolar per al curs 2024-25.

Tots els centres, excepte l'escola Sant Miquel del Cros, han programat dues sessions, la primera de les quals serà en format virtual a través d'una presentació telemàtica.

Cal recordar que el període de preinscripció per al proper curs 2024-2025 serà del 6 al 20 de març per a infantil (3-6 anys) i primària i del 8 al 20 de març en el cas de secundària.

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Argentona: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Argentona pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Durada aproximada: 1 hora

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat