Jornada de donació de sang

Jornada de donació de sang

Data i hora

Dissabte, 13 de gener del 2024

10:00 - 11:00

Ubicació

Casal de Cultura

Matadepera, Vallès Occidental, 08230

Contingut patrocinat

Descripció

Tindrà lloc al Casal de Cultura. 

El Banc de Sang i Teixits, Bombers de Matadepera i l’Ajuntament de Matadepera han organitzat una nova jornada de donació de sang que tindrà lloc el dissabte 13 de gener al Casal de Cultura entre les 10 i les 2 de la tarda. 

De forma general, pot donar sang qualsevol persona que tingui bona salut sempre que estigui entre els 18 i els 70 anys, que pesi 50 quilos o més, i que en cas de ser dona, que no estigui embarassada. Les persones que hagin anat a l’estranger de vacances poden consultar prèviament el web www.donarsang.gencat.cat/viatges per comprovar si hi ha algun impediment per donar sang. Les donacions contribueixen a assegurar que totes les persones ingressades als hospitals tinguin sang per a operacions i tractaments. Avui hi ha poc més de 5.000 unitats a les neveres del Banc de Sang, una xifra lleugerament per sota del nivell òptim, que se situa al voltant de les 8.000 unitats.

A la imatge, una jornada de donació de sang al poble (Foto: Miquel Badia).

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Matadepera: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Matadepera pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Durada aproximada: 1 hora
Enllaç a l'esdeveniment:Jornada de donació de sang

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat