IV Edició Jornada "La meva vida" | Per a professionals del sector de la disCapacitat

IV Edició Jornada "La meva vida" | Per a professionals del sector de la disCapacitat

Data i hora

Divendres, 1 de març del 2024

9:00 - 10:00

Ubicació

Tèxtil Rase Fàbrica de Cultura

Cardedeu, Vallès Oriental, 08440

Contingut patrocinat

Descripció

Divendres 1 de març engeguem una nova edició de la jornada anual sobre autonomia i persones amb disCapacitat intel·lectual i TSM.

La jornada, organitzada per la Fundació Viver de Bell-lloc, comptarà amb la col·laboració de la Fundació Sant Tomàs (Vic) i amb el suport de Ràdio Televisió de Cardedeu, l'Ajuntament de Cardedeu i Sinergrup.

Enguany, s'obre la possibilitat de participar-hi en format híbrid: presencial i online a través de la transmissió de RTVCardedeu.

Opció presencial:

📍Tèxtil Fàbrica de Cultura

9:15 h Obertura al públic

10 h 𝙁𝙚𝙢 𝙢𝙖𝙩𝙘𝙝? 𝗖𝗼𝗻è𝗶𝘅𝗲𝗿 𝗯𝗲́ 𝗶 𝗺𝗶𝗹𝗹𝗼𝗿 𝗮 𝗹𝗲𝘀 𝗽𝗲𝗿𝘀𝗼𝗻𝗲𝘀 𝗰𝗮𝗻𝗱𝗶𝗱𝗮𝘁𝗲𝘀 𝗮 𝘁𝗿𝗲𝗯𝗮𝗹𝗹𝗮𝗿 al mercat laboral ordinari. ⁣A càrrec d'Ivana Vilademunt Ordoñez, Responsable tècnica d’itineraris DI i de Marta Clos Molas, Prospectora del Servei de Treball amb Suport, de la Fundació Sant Tomàs.

11:30 h 𝗟𝗹𝗲𝘂𝗿𝗲 𝗮 𝗺𝗶𝗱𝗮: cap a on avancem?⁣ A càrrec d'Imma Carbonell, responsable del Servei d'Oci i Temps Lliure de Fundació Viver de Bell-lloc i de Sílvia Díaz, monitora del servei.

Opció en línia: Les persones que optin per a format online, rebran un enllaç prèviament.

🔗Inscripcions obertes en aquest formulari!➡ https://forms.office.com/e/jy3mDT0RzX

Us hi esperem!

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Cardedeu: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Cardedeu pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Durada aproximada: 1 hora

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat