‘Isekai: Història d'un segrest’

‘Isekai: Història d'un segrest’

Data i hora

Dijous, 11 de gener del 2024

Consultar horaris

Ubicació

Tantarantana Teatre

Barcelona, Barcelonès, 08001

Contingut patrocinat

Descripció

Sinopsi

Després de quinze anys exiliada a Barcelona, l’Olivia torna a Veneçuela per assistir a la festa de la boda dels seus amics d’infància: el Marc i el Jung. En reunir-se amb ells, seran víctimes d’un segrest de terribles conseqüències…

I just quan pensem que tot s’ha acabat, comença l’aventura: la protagonista es reencarnarà en una samurai magical girl en el món virtual-fantàstic d’un videojoc, en el qual tindrà noves habilitats i l’oportunitat de guanyar l’experiència necessària per a aconseguir un Amulet que li permetrà viatjar en el temps i tornar al seu món, per així intentar salvar els seus amics i potser salvar-se a si mateixa.

Isekai: Història d'un segrest és un espectacle amb tecnologies immersives on el públic estarà envoltat per tres pantalles que recreen la realitat virtual d’un videojoc de gènere isekai (“isekai” és una paraula japonesa que vol dir “una altra dimensió”), de manera que el públic podrà fer un viatge entre mons juntament amb els personatges i els seus avatars en una altra realitat.

Fitxa artística

Companyia Resident: Cia La Salamandra; Autoria i direcció: Loredana Volpe; Interpretació: Vanessa Castro, Marc Pujol, Chap Rodríguez Rosell; Ajudantia de direcció: Xavier Pàmies, Marc Pujol; Música original: Álvar Llusá-Damiani; Veus: Dolors Martínez, Antonio Coronel.

Espectacle en català i castellà.

Durada: 80 minuts.

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Barcelona: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Barcelona pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Enllaç a l'esdeveniment:‘Isekai: Història d'un segrest’

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat