Inscripcions per fer de patge

Inscripcions per fer de patge

Data i hora

Dilluns, 18 de desembre del 2023

9:00 - 10:00

Ubicació

Matadepera

Matadepera, Vallès Occidental, 08230

Contingut patrocinat

Descripció

Es podran fer fins al 23 de desembre.

Un any més, la Comissió de Reis demana voluntaris per aquells que vulguin col·laborar com a patges durant la Cavalcada del dia 5. Es podrà fer omplint un formulari on line, mitjançant l’enllaç que trobareu en aquesta pàgina i que també es penjarà al perfil d’instagram de la Comissió de Reis (@reismtdp). Si hi ha dubtes a l'hora de fer la inscripció, les oficines del Casal de Cultura es podrà assessorar sobre com fer-la telemàticament. 

Es podrà fer des del dilluns 18 de desembre i fins al dissabte 23 de desembre. Un cop acabat el termini d’inscripcions, es trucarà a les persones escollides per confirmar la seva assistència i donar-los tots els detalls els dies 27, 28 i 29 de desembre. En el cas que hi hagi un volum molt elevat d’inscripcions es prioritzarà als participants de més edat.

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Matadepera: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Matadepera pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Durada aproximada: 1 hora
Enllaç a l'esdeveniment:Inscripcions per fer de patge

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat