Inscripcions Cursos i Tallers Culturals 2023-24

Inscripcions Cursos i Tallers Culturals 2023-24

Data i hora

Dilluns, 5 de febrer del 2024

Consultar horaris

Ubicació

Sant Antoni de Vilamajor

Sant Antoni de Vilamajor, Vallès Oriental, 08459

Contingut patrocinat

Descripció

El termini d'inscripcions estarà obert del 5 al 16 de febrer de 2024 i les classes començaran la setmana del 20 de febrer. Consulta tota la informació i la programació aquí.

L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor publica la informació relativa al 2n quadrimestre 2023-24 amb l'oferta dels cursos i tallers culturals que s'imparteixen al municipi.

A més de les diverses propostes habituals de salut, exercicis i entrenaments, idiomes, expressió i moviment, tallers de cuina i de benestar, s'hi afegeixen algunes novetats: meditació, modelatge de fang, txikung, bullet journal per a adults i infants, gimnàstica conscient, ioga amb cadira, ioga kundalini, lettering per a adults i ioga terapèutic.

 • Consulta tota la informació, programació i descripció dels cursos en aquest PDF amb el díptic adjuntat.

El pròxim 5 de febrer de 2024 s'obrirà el termini d'inscripció a les activitats del nou quadrimestre i que estarà obert fins al dia 16 de febrer de 2024. Les classes s'iniciaran la setmana del 20 de febrer i com sempre, s'impartiran en horari de matins a la Rectoria de Sant Julià d'Alfou i en horari de tardes al Casal sociocultural Escoles Velles.

Durant els pròxims dies, també s'habilitaran els fulletons informatius en format paper a diversos equipaments de municipi, com ara, al Casal Sociocultural - Escoles Velles, a la Rectoria de Sant Julià d'Alfou, a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania de l'Ajuntament, al Casal de la Gent Gran Can Monteys, entre altres.

Inscripcions:

 • Del 5 al 16 de febrer de 2024.

El procediment d'inscripció és el següent:

 1. Cal confirmar la disponibilitat de la plaça
 2. Complimentar el full d'inscripció (descarrega'l aquí o en el document adjunt a la notícia o presencialment al Casal Sociocultural – Escoles Velles)
 3. Formalitzar el pagament per TPV al Casal Sociocultural- Escoles Velles o per transferència bancària.
 4. Enviar el resguard de pagament a la següent adreça electrònica:

Aspectes a tenir en compte:

 • La reserva de la plaça només serà vàlida si es presenta el resguard de pagament abans de 3 dies. Més enllà d'aquest termini no es podrà garantir la plaça.
 • Les inscripcions a les activitats que es realitzin a la Rectoria de Sant Julià d'Alfou s'han d'efectuar al Casal Sociocultural- Escoles Velles.
 • Les classes que no es portin a terme per coincidir amb dies festius, no són recuperables.
 • Pels tallers adreçats a menors de 18 anys s'ha d'emplenar l'autorització parental del mateix formulari d'inscripció.

Modalitats de pagament:

 • Ingrés al compte de La Caixa: ES81.2100.3849.0302.0009.5420
 • Pagament amb targeta de crèdit/dèbit (presencialment al Casal Sociocultural - Escoles Velles, pl. de l'1 d'octubre de 2017)

Preus per quadrimestre:

 • Classes d'1 hora: 42,50 €/quadrimestre
 • Classes d'1 hora i mitja: 63,75 €/quadrimestre
 • Classes de 2 hores: 85,00 €/quadrimestre

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Sant Antoni de Vilamajor: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Sant Antoni de Vilamajor pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat