Inscripció cicle de passejades de gent gran: Sant Fruitós del Bages

Inscripció cicle de passejades de gent gran: Sant Fruitós del Bages

Data i hora

9:00 - 10:00

Ubicació

Casal de la Gent Gran

Castellbisbal, Vallès Occidental, 08755

Contingut patrocinat

Descripció

Del 8 al 13 de març, al Casal de la Gent Gran.

La quarta caminada del cicle de passejades de 2023-24 tindrà lloc a Sant Fruitós de Bages, on s’acolliran les poblacions de Calella, Castellbisbal i Sant Pere de Riudebitlles.

Itinerari

L’itinerari transcorre dins del terme municipal de Sant Fruitós de Bages amb un recorregut total de 8,3 km. Sortirem des del centre cívic i baixarem cap al riu, on ens trobarem amb el Mirador de la Resclosa (3 km), seguirem el camí paral·lel al riu Llobregat fins a Sant Benet de Bages, un recorregut còmode per caminar (2,5 km). Ens aturarem al complex de Món Sant Benet. Aprofitant l’aturada de descans farem un breu tomb pel complex Món Sant Benet i ens explicaran tot el que es pot trobar en aquest conjunt monumental i com s’ha desenvolupat la seva restauració. Reprendrem la marxa pel camí paisatgístic, amb una pujada intensa, però no gaire llarga, per acabar amb un tram planer i amb baixada, de tornada al punt de sortida (3,250 km).

Inscripció prèvia

  • Lloc: Casal de la Gent Gran (C. Sant Joan, 2).
  • Període: del 8 al 13 de març.
  • Gratuït.

Informació extra

  • Cal portar calçat apropiat, aigua, esmorzar i dinar.
  • S’hi podran inscriure persones majors de 60 anys.
  • Per a la sortida es cediran pals a qui ho necessiti.

No te la perdis!

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Castellbisbal: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Castellbisbal pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Durada aproximada: 1 hora

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat