Hospitals de Granollers. De vila a ciutat

Hospitals de Granollers. De vila a ciutat

Data i hora

Diumenge, 15 de octubre del 2023

11:00 - 12:00

Ubicació

L'Adoberia. Centre d'interpretació històrica. El Granollers medieval

Granollers, Vallès Oriental, 08400

Contingut patrocinat

Descripció

Itinerari pels diferents punts de la ciutat que varen allotjar els edificis destinats al guariment de les persones, els hospitals: des de l'antic Hospital medieval de la vila, passant per l'indret on hi havia hagut l'Hospital dels Caputxins (meitat s.XIX) per arribar a l'edifici històric modernista de l'actual Hospital General de Granollers. Amb el guiatge de Cinta Cantarell (historiadora de l'art) i amb la participació de Carme Nájera (ballarina, coreògrafa i performance) i de Roger Sans (músic).

El lema de Les Jornades de Patrimoni d'enguany  és "patrimoni viu", en referència als coneixements i les habilitats que es transmeten de generació en generació i que permeten conservar i salvaguardar aquest nostre patrimoni divers. El Museu de Granollers, doncs, coincidint amb el centenari de l'edifici històric de l'Hospital General de Granollers

 

Aquesta és una activitat que se suma a la celebració del Centenari de l'Edifici històric de l'Hospital General de Granollers.

Lloc de trobada: L’Adoberia dels Ginebreda. Plaça de l’Església, 7

Preu: Activitat gratuïta

Durada: 2h

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Granollers: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Granollers pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Durada aproximada: 1 hora

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat