‘Harry Potter: The Exhibition’

al

‘Harry Potter: The Exhibition’

Data i hora

Del 17 de novembre del 2023 al 7 de abril del 2024

Consultar horaris

Ubicació

Barcelona

Barcelona, Barcelonès, 08001

Contingut patrocinat

Descripció

L’exposició itinerant més completa mai presentada sobre Harry Potter i tot Wizarding World arriba a Barcelona.

Harry Potter™: The Exhibition celebra les pel·lícules i històries de Harry Potter i de Bèsties fantàstiques, així com l’extensió Wizarding World, incloent-hi Harry Potter i el llegat maleït, a través de bells escenaris que homenatgen els personatges, llocs i criatures creats per J. K. Rowling, tal com apareixen en les pel·lícules i les històries.

Podreu gaudir de manera personalitzada de Wizarding World, descobrint de prop els autèntics accessoris i vestits originals de les pel·lícules de Harry Potter i de Bèsties fantàstiques, en un viatge individualitzat a través d’impressionants entorns màgics en què s’utilitza el disseny d’immersió i una tecnologia mai no experimentada abans en una exposició itinerant.

I mentre aneu explorant les sales, mitjançant polseres RFID, s’enregistraran les interaccions per tal d’oferir-vos experiències úniques vinculades al vostre perfil de visitant.

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Barcelona: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Barcelona pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Enllaç a l'esdeveniment:‘Harry Potter: The Exhibition’

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat