Grimpada del pi dels nens

Grimpada del pi dels nens

Data i hora

Dissabte, 13 de gener del 2024

10:00 - 11:00

Ubicació

Plaça de Cal Baldiró

Matadepera, Vallès Occidental, 08230

Contingut patrocinat

Descripció

Per participar-hi, cal inscriure's prèviament. 

A la plaça de Cal Baldiró, a les 10 del matí i fins les 2 del migdia, la Grimpada de del pi dels nens. Un any més, i per entrenar als millors futurs grimpaires, esperem l’assistència de la canalla fins a deu anys en l’emblemàtic concurs de grimpada del pi. Com cada any, els menuts estaran encordats i assegurats per experts grimpaires i alpinistes matadeperencs, per garantir la seva seguretat i els deu millors classificats podran repetir grimpant la setmana següent el pi gran. Hi haurà pernil per al grimpaire més ràpid.

Cal recordar a tots els pares i mares dels participants que caldrà omplir el full d’inscripció amb les dades del responsable que ho autoritza. Per tal d’agilitzar la jornada i que puguin grimpar el màxim de canalla, caldrà estar atent quan se’l cridi. L’ordre de pujada serà per estricte ordre d’inscripció que tindrà lloc de 9 a 2/4 de 12. L’entrega de premis es realitzarà en finalitzar l’acte, a les dues del migdia.

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Matadepera: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Matadepera pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Durada aproximada: 1 hora
Enllaç a l'esdeveniment:Grimpada del pi dels nens

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat