Mataró

Dissabte 3 de febrer del 2024

Tickets.svg

Golly Rectoret. Els camins d'una forma

Data i hora

Dissabte, 3 de febrer del 2024

19:30 - 20:30

Ubicació

Mataró

Mataró, Maresme, 08301

Contingut patrocinat

Descripció

Cada peça de l'exposició narra una història de metamorfosi i descobriment

Tot comença fa cinc anys, a partir de l'observació d'una peça lateral d'un pupitre plegable que havia fet l'artista i escultor Inazio Abrao. El que va començar com una observació es va convertir en un procés de reflexió, consens, dibuix i finalment construcció. La forma resultant, lluny de ser simplement un component de pupitre, va adquirir una identitat única.

El fruit d'aquest esforç és una col·lecció de peces modulars en volum que s'enfronten o es complementen, s'abracen o es separen,  juguen amb les seves simetries. Ja sigui fusta amb fusta, terra amb terra o fusta amb terra, aquestes obres són una simfonia visual de contrastos harmoniosos.

A partir d'aquesta experiència, a Golly Rectoret li va sorgir la necessitat de continuar explorant el mòdul en volum que havíem creat, aquesta vegada en noves dimensions: el pla i en ceràmica.

Uneix-te a nosaltres en aquest viatge creatiu, un homenatge a la capacitat infinita de la forma per reinventar-se a si mateixa.

Entrada lliure.

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Mataró: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Mataró pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Durada aproximada: 1 hora

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat