Georg Friedrich Händel – ‘El Messies’

Georg Friedrich Händel – ‘El Messies’

Data i hora

Divendres, 22 de desembre del 2023

Consultar horaris

Ubicació

Parròquia de Santa Maria del Mar - Basílica

Barcelona, Barcelonès, 08001

Contingut patrocinat

Descripció

El 22 de desembre, la JOFICAT i la Polifònica de Puig-reig interpretaran El Messies en el marc del Festival del Mil·lenni.

El Messies és un oratori en anglès compost per Georg Friedrich Händel el 1741. La seva estrena va ser a Dublín el 13 d’abril de 1742 i es va representar gairebé un any a Londres. Després d’una acollida de públic inicial modesta, l’oratori va guanyar popularitat i finalment es va convertir en una de les obres corals més conegudes i interpretades amb més freqüència a la música occidental.

El Concert de Nadal comptarà amb les veus de la soprano Natasha Tupin, la mezzosoprano Nadia Ruseva, el tenor Beñat Egiarte i el baix Fernando Álvarez, sota la direcció de Melani Mestre.

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Barcelona: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Barcelona pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat